Fitness sportschool Tiel

Zelfstandig trainen wanneer het jou uitkomt

Vrije Training

Zelfstandig trainen wanneer het jou uitkomt

Maak onbeperkt gebruik van wat onze sportschool te bieden heeft. Hier vind je de beste apparatuur van topkwaliteit, maar wij doen ook veel met het eigen lichaam. Je komt trainen wanneer het jou uitkomt.

Een kleinschalige sportschool waar iedereen genoeg ruimte krijgt om zijn of haar programma te volgen zonder elkaar in de weg te zitten. Heb je enige ervaring of affiniteit met fitness en train je graag zelfstandig? Dan is vrij fitnessen zeker iets voor jou.

Kies het abonnement wat bij jou past!

5

Persoonlijk betrokken trainers

Met doelen zoals afvallen, gespierder worden en je fitter voelen, kortom lekkerder in je vel komen, zit je bij EGO Training goed. Je traint zelfstandig, maar onze trainers zijn altijd op de achtergrond aanwezig voor begeleiding, zodat je je oefeningen correct uitvoert. Wij laten je niet zweven. Een keer per maand gaan we even samen zitten om te kijken waar je staat. Als persoonlijk betrokken trainers nemen wij obstakels weg en maken sporten tot iets prettigs. Onze leden komen hier echt thuis!

VRIJE TRAINING

Kleinschalig Zelf je doelen halen

VRIJE TRAINING ABONNEMENTEN

Kwartaal Abonnement

VRIJE TRAINING

€ 80,00

per maand

Half Jaar Abonnement

VRIJE TRAINING

€ 75,00

per maand

Jaar Abonnement

VRIJE TRAINING

€ 70,00

per maand

Voor studenten is er 25% korting. Vraag voor deze korting de kortingscode bij ons op locatie aan. Vrije training abonnementen worden na verlopen van de afgesloten termijn (3, 6 of 12 maanden) automatisch omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd voor het maandbedrag van het laatst afgesloten abonnement. Voor deze onbepaalde tijd geldt een opzegtermijn van 1 maand.